Tue toimintaa

Susi on erittäin uhanalainen laji Suomessa, ja tarvitsee apuasi. Voit tehdä yksittäisen lahjoituksen tai liittyä susiryhmän tukijaksi. Susiryhmä tarjoaa myös tukituotteita, joita ostamalla rahoitat sudensuojelutoimintaa.

Huom. Valitettavasti 1.7.2017 alkaen emme toistaiseksi voi ottaa vastaan lahjoituksia. Kun olemme saaneet uuden rahankeräysluvan edellisen juuri vanhennuttua, jatkuu varainhankintamme taas normaalisti.

Lahjoita

Lahjoita haluamasi summa (esimerkiksi 20 euroa) Luonto-Liiton tilille lahjoituslomakkeella tai suoraan tilille:

IBAN: FI62 1574 3007 1006 37
BIC: NDEAFIHH

Viitenumero: 5015011005

Lahjoituksesi käytetään suurpetojen suojelua edistävän nuorten ympäristötoiminnan sekä lapsille ja nuorille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen, ympäristökasvatuksen ja -koulutuksen toteuttamiseen sekä lapsille ja nuorille suunnatun tietopohjaisen materiaalin tuottamiseen.

Voit myös lähettää tiedon lahjoituksestasi osoitteeseen susiryhma@luontoliitto.fi

Kiitos susien puolesta!

Kuva: Hannu Vainiopekka

 

 

Rahankeräyslupa:

Keräysluvan saaja: Luonto-Liitto ry
Keräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Keräysluvan numero: POL-2015-6635
Myöntämisajankohta: 18.6.2015
Toimeenpanoaika: 1.7.2015–30.6.2017
Toimeenpanoalue: koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Luonto-Liiton ja sen piirijärjestöjen järjestämän lasten ja nuorten luontoharrastus- ja ympäristötoiminnan, kerho- ja leiritoiminnan sekä koulujen kerho-, oppilaskunta- ja opintotoiminnan tukemiseksi. Kerätyillä varoilla tuotetaan materiaaleja, järjestetään koulutusta, leirejä, kursseja, retkiä ja luentoja sekä koordinoidaan toimintaa. Varoja käytetään myös alueellisen vastaavan toiminnan tukemiseen.